Python za znatiželjne

sasvim drukčiji pogled na programiranje


Cijena: 22,43  Cijena bez PDV-a: 21,36  Iznos PDV-a: 1,07 

”Izaberi posao koji voliš i nećeš morati raditi nijedan dan u životu.”

Tako kaže poznata Konfucijeva poslovica, a slična je i nit vodilja ove knjige: pokazati da je rad s programskim jezikom Pythonom često vrlo ugodan i lišen većine frustracija koje početnicima, a ponekad i iskusnim korisnicima, donose drugi jezici te da programiranje nije bauk već iznimno korisna vještina u mnogim područjima života.

Python za znatiželjne zato svima zainteresiranima otvara vrata u svijet suvremenoga i moćnoga programskog jezika Pythona te ih pritom upoznaje i s njegovim složenijim, konkretnim mogućnostima i primjenama u raznim područjima života.

Programiranje se u knjizi uvodi od vrha prema dnu: polazeći od zadataka primjerene težine, a pri njihovom se rješavanju koristimo mogućnostima koje pružaju standardna biblioteka i sam jezik. Ova je knjiga zato koncipirana tako da bude korisna literatura programerima (i onima koji će to tek postati) s različitim predznanjima, uključujući samouke entuzijaste, studente, istraživače te inženjere računarstva i ostalih tehničkih područja. Knjiga ne pretpostavlja posebna predznanja o programiranju, ali u isto vrijeme ni ne bježi od naprednih tema. Stoga se može čitati na dva načina: kao uvod u programiranje i kao detaljni pregled izražajnih mogućnosti Pythona.

 

Šifra13627
ISBN978-953-197-627-5
Izdanje1.
Tisakcrno-bijeli
Uvezmeki
Osnovni broj stranica530
Godina izdanja2016.
Težina880 g
Dimenzije24 × 17 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor