Tehnička mehanika 1 - Statika, e-radna bilježnica

riješeni zadatci iz radne bilježnice


Cijena: 0,00  Cijena bez PDV-a: 0,00  Iznos PDV-a: 0,00 
Pošalji upit

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih uvrstila je ovaj priručnik u Popis drugih obrazovnih materijala.Namijenjena je prvenstveno nastavnicima u realizaciji što kvalitetnije nastave Tehničke mehanike iz područja Statike.
Nastavnici koji koriste ovaj udžbenički komplet Tehničke mehanike u nastavi, slobodno mogu pristupiti e-radnoj bilježnici putem našeg portala ELEMATIKA pod rubrikom "rad u razredu" ili na sljedećoj poveznici.

E-radna bilježnica za tehničku mehaniku nastala je slaganjem prezentacija pojedinih zadataka iz postojećeg tiskanog oblika radne bilježnice. Zadatci su riješeni postupno, korak po korak, te tako prezentirani. Posebno olakšanje pri izvođenju nastave pružaju prezentacije grafičkih rješenja pojedinih zadataka. Izvođenje nastave iz grafostatike je zahtjevno za nastavnike jer žele li biti precizni i točni, moraju se koristiti geometrijskim priborom za prikaz rješavanja zadataka na ploči. Takav način rada dodatno otežava komunikaciju s učenicima.

Ova e-radna bilježnica omogućava potpuno drukčiji način rada, gdje je nastavnik cijelo vrijeme među učenicima i samostalno im pokreće pojedine korake animacije crtanja, što omogućuje kvalitetniju i nesputanu komunikaciju.

Za potpuni učinak ove e-radne bilježnice potrebno je u razredu imati računalo s instaliranim paketom Microsoft Offica (PowerPoint), projektor i projekcijsko platno, odnosno bijelu površinu zida pogodnu za projiciranje slike. Pored navedenog, učenici imaju tiskani oblik radne bilježnice iz Tehničke mehanike 1 gdje imaju svaki zadatak otisnut uz predviđen prostor za rješavanje.

E-radna bilježnica u potpunosti prati zadatke iz radne bilježnice za Tehničku mehaniku 1 – Statiku, a može se koristiti i za prezentaciju zadataka iz radne bilježnice za Tehničku mehaniku za mehatroničare 1 i prezentaciju zadataka iz radne bilježnice iz Osnova tehničke mehanike za trogodišnja zanimanja.

 

Šifra52233
Izdanje1
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)981118
Godina izdanja2017.
Godina prvog izdanja2017.
Težina250 g
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor