Tehnička mehanika za mehatroničare 1, udžbenik

s multimedijskim sadržajem za 1. razred četverogodišnjih strukovnih tehničkih škola


Cijena: 30,00  Cijena bez PDV-a: 28,57  Iznos PDV-a: 1,43 

Iz predgovora: ovo je za Vas vrijeme burnog sazrijevanja i istraživanja vlastitih mogućnosti i ograničenja. Ali, baš sad ste primorani postaviti temelje svoje buduće karijere. Uspjeh ili neuspjeh u toj karijeri za većinu od Vas značit će uspjeh ili neuspjeh u životu. Ovaj udžbenik namijenjen je tome da Vam taj uspjeh olakša.

Osnovna mu je namjena da iz njega učite. Ali namijenjen je i tome da Vas pouči tehničkom razmišljanju. Ako pritom osjetite pozitivan odnos prema mehanici i tehnici, smatrat ćemo to velikim uspjehom. Uvode u ovom udžbeniku nemojte preskakati, već ih pročitajte. U njima biste mogli pronaći motiv i razlog za učenje. 3D-ilustracije i video animacije služe boljem razumijevanju teksta, matematičkih iskaza i svega onog teže razumljivog.

Brojni se tehnički predmeti temelje na poznavanju mehanike. Zato će njezino dobro poznavanje biti vrlo važno za Vašu karijeru. Stoga naprijed, učite čitajući i rješavajući primjere iz ovog udžbenika.

Komplet s udžbenikom čini radna bilježnica. Nastavnicima za realizaciju što kvalitetnije nastave može poslužiti e-radna bilježnica Tehnička mehanika 1 - Statika, koja u jednom dijelu prati zadatke iz radne bilježnice. Zadatci su riješeni postupno, korak po korak, te tako prezentirani.


Videoanimacije te interaktivne animacije i pokuse možete pogledati i preuzeti ovdje: element.hr/multimedija.

 


 

 

Šifra52068
ISBN978-953-250-068-4
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica194
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a2216
Šifra iz kataloga MZO-a1364
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)2216
Godina izdanja2008.
Godina prvog izdanja2008.
Težina400 g
Dimenzije24 × 20 cm
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor