Zbirka zadataka iz fizike, 1. dio


Cijena: 15,93  Cijena bez PDV-a: 15,17  Iznos PDV-a: 0,76 

Ova zbirka je prvi dio trodijelnog kompleta. Zbirka je napravljena metodički vodeći učenika od lakših prema težim problemima i zadacima. Ispred svakog poglavlja dan je teorijski uvod što je također pridonijelo povećanju opsega zbirke. Naravno da se svi zadaci ne moraju riješiti već će svaki nastavnik odabrati za svoje učenike, prema njihovim mogućnostima, određen broj zadataka. U razredu ima učenika s različitim sposobnostima tako da se za svakog može ponešto pronaći. Tako je moguće individualizirati nastavu i zaposliti svakog učenika prema njegovim sposobnostima.
Određena poglavlja imaju znatno veći opseg zadataka jer je “Zbirka…..” namijenjena ne samo učenicima gimnazija nego i drugih srednjih škola u kojima se pojedini dijelovi, primjerice Elektricitet i
Toplina, više izučavaju. Također je teorija pojedinih poglavlja iz “novije fizike” dana opširnije što se poglavito odnosi na poglavlja Teorija relativnosti i Subatomske čestice jer su u mnogim udžbenicima ta
poglavlja dana u nešto sažetijem obliku ili ih uopće nema.
Ova zbirka može osvježiti nastavu fizike utemeljenu na različitim programima. Velik broj zadataka poslužit će učenicima u pripremama za natjecanja iz fizike, učenicima – budućim studentima koji se pripremaju za prijamne ispite na fakultetima i studentima fakulteta na kojima postoje kolegiji fizike, te onima koji fiziku izučavaju samostalno.

Drugi i treći dio pogledajte na poveznicama. Komplet možete pogledati ovdje.

Sve dijelove Zbirke možete naći u poslovnicama Školske knjige (Masarykova, Kvatrenikov trg, Ilica, Trg bana Josipa Jelačića, Varaždin, Rijeka, Karlovac, Zadar, Makarska, Dubrovnik, Čakovec, Gospić...), Liber Trogir, Proming hch-Zg, Dobra knjiga-Zg kao i u poslovnicama V.B.Z.-a i Znanja.

 

Agencija za odgoj i obrazovanje odobrila je korištenje zbirke zadataka i uvrstila je u popis drugih obrazovnih materijala odlukom od 18. svibnja 2022. g.

 

Šifra12717
ISBN978-953-197-717-3
Izdanje2. izdanje
Tisakcrno-bijeli
Uvezmeki
Osnovni broj stranica233
Artikl je u kataloguAZOO-a
Godina izdanja2022.
Godina prvog izdanja2001.
Težina650 g
Dimenzije21 × 29,7 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF

Možda će vam se također svidjeti…

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor