Digitalna elektronika, radna bilježnica

za 3. razred srednjih strukovnih škola (2. dio za dvogodišnje učenje)


Cijena: 16,00  Cijena bez PDV-a: 15,24  Iznos PDV-a: 0,76 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih odobrila je korištenje ove radne bilježnice i uvrstila je u Popis drugih obrazovnih materijala rješenjem od 3. lipnja 2019. Pisana je prema strukovnom kurikulu iz 2017. g.


Radna bilježnica u cijelosti je pisana prema novom kurikulu predmeta Digitalna elektronika za treći razred srednjih strukovnih škola, za zanimanje tehničar za elektroniku. Može se koristiti i u drugim zanimanjima u području elektrotehnike i računalstva u kojima se obrađuju isti sadržaji.

Radna bilježnica čini cjelinu s udžbenikom Digitalna elektronika za treći razred srednjih strukovnih škola i slijedi redoslijed poglavlja iz udžbenika, čime je olakšano snalaženje. U udžbeniku je moguće pronaći odgovore na sva postavljena pitanja u kojima će se od učenika tražiti da:
• odgovore na postavljeno pitanje
• nadopune rečenice riječima koje nedostaju
• zaokruže jedan ili više od ponuđenih odgovora
• nacrtaju dijagrame ili crteže koji opisuju neku pojavu ili nadopunite postojeće
• nadopune sheme električnog strujnog kruga dijelovima koji su izostavljeni
• samostalno nacrtaju tražene električne sheme.

U radnoj se bilježnici nalaze i praktični zadatci za laboratorijske vježbe u svrhu praktične primjene teorijskog znanja. Osim toga, svaki nastavnik može izabrati način izvođenja vježbi, prema raspoloživoj opremi i broju sati predviđenom za vježbe. Laboratorijske vježbe moguće je izabrati prema složenosti zadataka, s obzirom na predznanje učenika. Isto tako, moguće je odabrati i zadatke za naprednije učenike.

Potrudite se, posvetite se svakom zadatku i pokušajte razumjeti njegovu bit. Samo tako ćete na najbolji način upotpuniti znanje i biti zadovoljni postignutim uspjehom.

 

Šifra12351
ISBN978-953-197-351-9
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica102
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)981108
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2019.
Težina240 g
Dimenzije28 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor