Programiranje, udžbenik

za 3. razred srednjih strukovih škola


Cijena: 21,50  Cijena bez PDV-a: 20,48  Iznos PDV-a: 1,02 

Udžbenik svojim sadržajem pokriva gradivo istoimenog nastavnog predmeta koji se predaje učenicima trećeg razreda četverogodišnjih srednjih strukovnih škola, koji se školuju za zanimanje tehničar za elektroniku prema novom strukovnom kurikulu. Udžbenik se može koristiti i u ostalim srodnim obrazovnim programima i strukovnim kurikulima obrazovnog područja elektrotehnike i računalstva u trajanju od tri i četiri godine.

Svako poglavlje knjige sastoji se od teorije i primjera koji vrlo detaljno objašnjavaju kako teoriju primijeniti u praksi. Udžbenik sadrži 68 detaljno riješenih primjera, a prati ga i odgovarajuća radna bilježnica s pomoću koje učenici mogu dodatno uvježbavati nastavne sadržaje i stjecati kompetencije rješavajući primjere primjenjive u praksi te razvijati logički način razmišljanja. Mnogobrojni primjeri i zadatci različite su težine i složenosti, a prilagođeni su dobi učenika. Primjeri su primjenljivi na mnoge prak-tične probleme iz tehnike, matematike i različitih životnih situacija.

Nadam se da će jasnoća i preglednost sadržaja, veliki broj raznolikih tipova zadataka izazovnih za rješavanje te metodičko-pedagoški pristup kojim je nastao ovaj udžbenik potaknuti želju kod učenika za usvajanjem nastavnih sadržaja iz ovog predmeta.

 

Šifra12062
ISBN978-953-197-062-4
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica208
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6331
Šifra iz kataloga MZO-a4134
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6331
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2019.
Težina360 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor