Digitalna logika i elektronika, radna bilježnica

za srednje strukovne škole (za jednogodišnje učenje)


Cijena: 21,50  Cijena bez PDV-a: 20,48  Iznos PDV-a: 1,02 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih odobrila je korištenje ove radne bilježnice i uvrstila je u Popis drugih obrazovnih materijala rješenjem od 3. lipnja 2019. Pisana je prema strukovnom kurikulu iz 2017. g.


Radna bilježnica u cijelosti je pisana prema novom strukovnom kurikulu za jednogodišnje učenju sadržaja koji čine nastavni predmet Digitalna logika u drugom razredu strukovnih škola za zanimanje tehničar za elektroniku, odnosno predmet Digitalna elektronika u trećem razredu strukovnih škola za zanimanje tehničar za mehatroniku. S obzirom na to da je udžbenik rađen za više kvalifikacija, nastavnik može detaljnije obraditi one sadržaje koji su bitni za određenu strukovnu kvalifikaciju, a one manje bitne dijelove udžbenika može obraditi manje detaljno.

Radna bilježnica čini cjelinu s udžbenikom Digitalna logika i elektronika i njezin sadržaj slijedi redoslijed poglavlja iz udžbenika, čime je olakšano snalaženje. U udžbeniku je moguće pronaći odgovore na sva postavljena pitanja.

U radnoj se bilježnici nalaze različiti tipovi pitanja u kojima će se od vas tražiti da:
• odgovorite na postavljeno pitanje
• nadopunite rečenice riječima koje nedostaju
• zaokružite jedan ili više od ponuđenih odgovora
• nacrtate dijagrame ili crteže koji opisuju neku pojavu ili nadopunite postojeće
• nadopunite postojeće sheme električnog strujnog kruga dijelovima koji su izostavljeni
• samostalno nacrtate tražene električne sheme.

U radnoj se bilježnici nalaze i praktični zadatci za laboratorijske vježbe u svrhu praktične primjene teorijskog znanja. Osim toga, svaki nastavnik može izabrati način izvođenja vježbi, prema raspoloživoj opremi i broju sati predviđenom za vježbe. Laboratorijske vježbe moguće je izabrati prema složenosti zadataka, s obzirom na predznanje učenika. Isto tako, moguće je odabrati i zadatke za samostalni rad.

 

Šifra12310
ISBN978-953-197-310-6
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica180
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)981109
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2019.
Težina400 g
Dimenzije28 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor