-50%

Digitalni sklopovi i upravljanje

udžbenik za 2. i 3. razred


Cijena: 13,67  6,84  Cijena bez PDV-a: 6,51  Iznos PDV-a: 0,33 

Udžbenik je namijenjen poučavanju iz predmeta Digitalni sklopovi i upravljanje drugoga razreda, nastavnog plana i programa elektroničar-mehaničar i predmeta Digitalna Elektronika drugoga razreda, nastavnog plana i programa elektroničar, odnosno trećeg razreda nastavnog plana i programa: elektrotehničar, tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije, tehničar za telekomunikacije, tehničar za procesnu tehniku, tehničar za računalstvo i tehničar za mehatroniku.

Građa udžbenika podijeljena je u deset poglavlja. Poglavlja udžbenika sastoje se od opisa izvedbe, rada, svojstava i primjene pojedinih sklopova, zadataka za praktičan laboratorijski rad te pitanja i zadataka za ponavljanje i provjeru znanja. Na kraju udžbenika je popis literature, kazalo, izvodi iz tvorničkih podataka elektroničkih komponenata potrebnih za izvođenje predviđenih laboratorijskih vježbi i provjeru znanja te opis pribora i instrumenata za izvođenje pokusa i laboratorijskih vježbi.

Udžbeniku je priložen CD s rješenjima zadataka za ponavljanje i provjeru znanja te sheme sklopova za izvođenje pokusa i laboratorijskih vježbi pomoću računalnih programa Electronics Workbench 4.1C i Multisim 7.

Ovo je staro izdanje, novo možete naći ovdje: Digitalni sklopovi i upravljanje.

 

Šifra12362
ISBN978-953-197-362-8
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Uvezmeki
Osnovni broj stranica212
Godina izdanja2006.
Godina prvog izdanja2006.
Težina570 g
Dimenzije29 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor