Digitalni sklopovi i upravljanje

udžbenik za predmet digitalni sklopovi i upravljanje i digitalna elektronika


Cijena: 22,50  Cijena bez PDV-a: 21,43  Iznos PDV-a: 1,07 

Udžbenik je namijenjen poučavanju iz predmeta Digitalni sklopovi i upravljanje drugoga razreda, nastavnog plana i programa elektroničar-mehaničar i predmeta Digitalna Elektronika drugoga razreda, nastavnog plana i programa elektroničar, odnosno trećeg razreda nastavnog plana i programa: elektrotehničar, tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije, tehničar za telekomunikacije, tehničar za procesnu tehniku, tehničar za računalstvo i tehničar za mehatroniku.

Građa udžbenika podijeljena je u deset poglavlja. Poglavlja udžbenika sastoje se od opisa izvedbe, rada, svojstava i primjene pojedinih sklopova, zadataka za praktičan laboratorijski rad te pitanja i zadataka za ponavljanje i provjeru znanja. Na kraju udžbenika je popis literature, kazalo, izvodi iz tvorničkih podataka elektroničkih komponenata potrebnih za izvođenje predviđenih laboratorijskih vježbi i provjeru znanja te opis pribora i instrumenata za izvođenje pokusa i laboratorijskih vježbi.

Udžbeniku je priložen CD s rješenjima zadataka za ponavljanje i provjeru znanja te sheme sklopova za izvođenje pokusa i laboratorijskih vježbi pomoću računalnih programa Electronics Workbench 4.1C i Multisim 7.

Ovo je novo izdanje – u boji, s novim primjerima. Staro izdanje možete vidjeti ovdje: Digitalni sklopovi i upravljanje.

 

Šifra12363
ISBN978-953-197-363-2
Izdanje4. izmijenjeno
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica212
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a2315
Šifra iz kataloga MZO-a1552
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)2315
Godina izdanja2016.
Godina prvog izdanja2006.
Težina580 g
Dimenzije29,7 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor