Elektronika 2, radna bilježnica

za 3. razred srednjih strukovnih škola (2. dio za dvogodišnje učenje)


Cijena: 16,50  Cijena bez PDV-a: 15,71  Iznos PDV-a: 0,79 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih odobrila je korištenje ove radne bilježnice i uvrstila je u Popis drugih obrazovnih materijala rješenjem od 3. lipnja 2019. Pisana je prema strukovnom kurikulu iz 2017. g.


Radna bilježnica u cijelosti je pisana prema novom kurikulu predmeta Elektronika za treći razred srednjih strukovnih škola, za zanimanje tehničar za elektroniku. Može se koristiti i u drugim zanimanjima u području elektrotehnike u kojima se obrađuju isti sadržaji.

Radna bilježnica čini cjelinu s udžbenikom Elektronika 2 i njezin sadržaj slijedi redoslijed poglavlja iz udžbenika, čime je olakšano snalaženje. Rješavajući postavljena pitanja i probleme, utvrdit ćete svoje znanje, a na sva postavljena pitanja odgovore možete naći u udžbeniku.

U radnoj bilježnici nalaze se sljedeći tipovi pitanja:
• odgovorite na postavljeno pitanje
• nadopunite rečenice riječima koje nedostaju
• samostalno nacrtajte tražene električne sheme i dijagrame
• riješite postavljene zadatke.

U radnoj su bilježnici dani i praktični zadatci za laboratorijske vježbe u svrhu praktične primjene teorijskog znanja, a kod mnogih se traži i vaše objašnjenje rezultata mjerenja i postupaka. Svi se praktični zadatci mogu izvesti primjenom računalnog programa za simulaciju elektroničkih sklopova ili primjenom klasičnih instrumenata, mjerne opreme i pribora. Svaki zadatak predviđen je za samostalni ili grupni rad.

Pokušajte razumjeti bit zadatka jer će vaše znanje samo tako biti potpuno. Vaše i naše zadovoljstvo postignutim uspjehom bit će veliko.

 

 

Šifra12347
ISBN978-953-197-347-2
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica118
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)981106
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2019.
Težina270 g
Dimenzije28 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor