Lagana matematika 8, 2. dio, radna bilježnica

radna bilježnica namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja za 8. razred osnovne škole


Cijena: 11,50  Cijena bez PDV-a: 10,95  Iznos PDV-a: 0,55 

Radna bilježnica Lagana matematika 8 namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja  i obrazovni je materijal radnog karaktera. Bilježnica prati sadržaj i strukturu udžbenika Matematika 8  autora Gordane Gojmerac Dekanić, Petra Radanovića i Sanje Varošanec. Zadatci su grupirani po nastavnim cjelinama, temama i jedinicama iz spomenutog udžbenika koji je dvodjelan pa je i ova radna bilježnica također podijeljena na dva dijela. Svaki listić sadrži motivacijski problem, kratku obradu matematičkog sadržaja, primjere i zadatke. Za kraj svake cjeline napravljen je i nastavni listić sa zadatcima za ponavljanje.

Obrada matematičkog sadržaja pregledna je i jasna u jezičnom i konceptualnom smislu, tekst je smanjen u odnosu na tekst u udžbeniku, rečenice su kratke i jasne. Primjeri su dobro odabrani i razrađeni.  Zadatci su nizani od jednostavnijih k složenijima. Uz primjere i zadatke primjereno su prema potrebi istaknuti slikovni podsjetnici sa simbolima, formulama i važnim podatcima.

Zadatci se razlikuju po tipu, sadržaju i složenosti.  Zadatci potiču učenika na samostalnost, promišljanje i zaključivanje te primjenu matematičkog znanja u rješavanju problema.

Prvi dio možete pregledati i naručiti ovdje.

 

Šifra11786
ISBN978-953-197-786-9
Izdanje1.izdanje
Tisaku-boji
Uvezspiralni
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)999926823
Godina izdanja2023.
Težina440 g
Dimenzije20 × 28 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor