Lagana matematika 8, 1. dio, radna bilježnica

radna bilježnica namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja za 8. razred osnovne škole


Cijena: 12,50  Cijena bez PDV-a: 11,90  Iznos PDV-a: 0,60 

Radna bilježnica Lagana matematika 8 namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja  i obrazovni je materijal radnog karaktera. Bilježnica prati sadržaj i strukturu udžbenika Matematika 8  autora Gordane Gojmerac Dekanić, Petra Radanovića i Sanje Varošanec. Zadatci su grupirani po nastavnim cjelinama, temama i jedinicama iz spomenutog udžbenika koji je dvodjelan pa je i ova radna bilježnica također podijeljena na dva dijela. Svaki listić sadrži motivacijski problem, kratku obradu matematičkog sadržaja, primjere i zadatke. Za kraj svake cjeline napravljen je i nastavni listić sa zadatcima za ponavljanje.

Obrada matematičkog sadržaja pregledna je i jasna u jezičnom i konceptualnom smislu, tekst je smanjen u odnosu na tekst u udžbeniku, rečenice su kratke i jasne. Primjeri su dobro odabrani i razrađeni.  Zadatci su nizani od jednostavnijih k složenijima. Uz primjere i zadatke primjereno su prema potrebi istaknuti slikovni podsjetnici sa simbolima, formulama i važnim podatcima.

Zadatci se razlikuju po tipu, sadržaju i složenosti.  Zadatci potiču učenika na samostalnost, promišljanje i zaključivanje te primjenu matematičkog znanja u rješavanju problema.

Drugi dio možete pregledati i naručiti ovdje.

 

Šifra11785
ISBN 978-953-197-785-2
Izdanje1. izdanje
Tisaku-boji
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica208
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)999926822
Godina izdanja2023.
Težina540 g
Dimenzije20 × 28 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor