Maša i Filip "izvan okvira"

priprema odraslih za rad s djecom koja će voljeti učenje i školu


Cijena: 10,49  Cijena bez PDV-a: 9,99  Iznos PDV-a: 0,50 

Ova zbirka igara predstavlja još jedno izvanokvirno pedagoško putovanje. Namijenjena je roditeljima i odgajateljima, ali i svima onima koji se nalaze na putu odrastanja djece i više od svega priprema odrasle za svijet škole i olakšava im ulazak u svijet dječje igre. Knjiga uistinu predstavlja kvalitetan zbir svega potrebnog kako bi se igra pretvorila u učenje i učenje u igru, izvrstan je spoj teorije i prakse. Autorice nas uspješno uvjeravaju da priprema za školu počinje puno prije od 365 dana prije polaska u školu.

Autorice igre namjerno nisu raspoređivale prema kronološkoj dobi djece, jer se djeca različitih dobi ionako često igraju (i trebaju igrati) zajedno. Osim toga, djeca materijale koriste na mnogo načina koje odrasli ne planiraju niti očekuju. Zato ove materijale mogu koristiti djeca bilo koje dobi, samo odrasli svoja očekivanja trebaju prilagoditi realnim mogućnostima djece.

Ako se zajedno s Mašom i Filipom upustite u avanturu otkrivanja, zasigurno ćete otkriti neka nova rješenja, steći ćete nova iskustva, a možda vas dovedu u male i velike kušnje. Ako se zaigrate s Mašom i Filipom, otkrit ćete da povjerenje u dijete vodi razvoju njegova samopouzdanja, saznat ćete da su iskustvo i sigurnost jako dobri prijatelji, uvjerit ćete se da su ljubav i učenje u dobrim odnosima, a dobit ćete i jasne putokaze za uspješnost.

Kvalitetan odgoj i obrazovanje djeteta rane i predškolske dobi, pa čak i ono što se uobičajeno smatra njegovom "pripremom za školu", uključuje mnogo više od učenja slova i brojeva. Među ostalim, to je razvoj samopouzdanja djece, njihove samostalnosti, kreativnosti i možda najvažnije, pozitivnog odnosa prema samom učenju. Ti su ciljevi u ovoj knjizi posebno istaknuti.

 

Šifra18970
ISBN978-953-197-970-2
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica108
Godina izdanja2018.
Godina prvog izdanja2018.
Težina160 g
Dimenzije14 × 20,5 cm
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor