MAT liga 2-3-4, zbirka 2. dio

Zbirka riješenih zadataka s ekipnih natjecanja iz matematike u 2., 3. i 4. razredu osnovne škole


Cijena: 20,44  Cijena bez PDV-a: 19,47  Iznos PDV-a: 0,97 

Ideja sudjelovanja na matematičkim natjecanjima nije isključivo postizanje uspjeha već susretanje s novim izazovima, zadatcima drukčijima od onih koje svakodnevno rješavamo na nastavi te želja za razvojem i napredovanjem. S tim ciljem nastala je MAT liga – ekipno matematičko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola.
Zbirka riješenih zadataka s ekipnih natjecanja iz matematike za učenike 2., 3. i 4. razreda osnovne škole zamišljena je kao pomoć učiteljima u radu s darovitim učenicima u nižim razredima osnove škole, posebice onima koji pripremaju svoje učenike za sudjelovanje na natjecanjima MAT lige ili sličnim natjecanjima.
Ova je zbirka drugi dio dvodijelnoga kompleta. U njoj su obrađena druga 3 (od ukupno 6) poglavlja: Geometrija, Logički zadatci i Prebrojavanja. U svakom se poglavlju nalazi 100 detaljno riješenih zadataka s proteklih natjecanja MAT lige.
Iako je ova knjiga namijenjena prvenstveno učiteljima, preporučamo je roditeljima, bakama, djedovima i svima ostalima koji svoje znanje i vrijeme ulažu u najmlađe, pa čak i samim vrijednim učenicima koji se knjigom mogu služiti pri samostalnom učenju i otkrivanju malih matematičkih tajni.

Zbirka riješenih zadataka s ekipnih natjecanja iz matematike u 2., 3. i 4. razredu osnovne škole MAT lige 2-3-4, 1. dio , prati dvodijelni komplet radnih bilježnica MAT liga 2-3-4, 1. dio radna bilježnica i MAT liga 2-3-4, 2. dio radna bilježnica.

 

 

Šifra15977
ISBN978-953-197-977-1
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica373
Godina izdanja2022.
Težina800 g
Dimenzije20 × 24 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF

Možda će vam se također svidjeti…

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor