novo

MAT liga 5-6: TEORIJA BROJEVA, radna bilježnica


Cijena: 9,90  Cijena bez PDV-a: 9,43  Iznos PDV-a: 0,47 

Ova je radna bilježnica DRUGA u seriji MAT liga 5-6.

U radnoj bilježnici nalaze se zadatci iz teorije brojeva s ekipnih natjecanja za 5. i 6. razred osnovne škole.

Radna bilježnica sadrži zadatke koji su se pojavili na natjecanjima MAT lige, a pripadaju dijelu matematike koji proučava odnose između prirodnih brojeva. Zadatci su, prema svom sadržaju grupirani u 12 skupina, a unutar svake skupine redoslijed zadataka poštuje načelo od jednostavnijeg ka složenijem. Na kraju knjige dana su rješenja svih zadataka. Radi se o materijalu koji je prvenstveno namijenjen učenicima 5. i 6. razreda osnovne škole, ali bit će koristan i učenicima sedmog i osmog razreda pri ponavljanju i uvježbavanju ovog dijela gradiva.

Matematičko je obrazovanje od najranijih dana iznimno važno za daljnji razvoj i školovanje svakog učenika. Sudjelovanje na matematičkim natjecanjima korisno je ne samo radi postizanja uspjeha već radi susretanja s novim izazovima i zadatcima drukčijim od onih koji se svakodnevno rješavaju na nastavi. Važno je imati želju za razvojem i napredovanjem. Ako se nakon svakog održanog natjecanja nauči nešto novo, naš je cilj ispunjen.

Zbirka riješenih zadataka za dodatnu nastavu iz matematike u 5.i 6. razredu osnovne škole MAT liga 5-6, Teorija brojeva, autora Maje Zelčić, Tamare Nemeth i Petra Radanovića prati ovu radnu bilježnicu.

Agencija za odgoj i obrazovanje odobrila je korištenje radne bilježnice i uvrstila je u popis drugih obrazovnih materijala odlukom od 13. ožujka 2024. g.

 

Šifra11808
ISBN978-953-197-808-8
Izdanje1. izdanje
Tisaku-boji
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica94
Artikl je u kataloguAZOO-a
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)999930343
Godina izdanja2024.
Godina prvog izdanja2024.
Težina280 g
Dimenzije20 × 28 cm
Preuzmite PDF

Možda će vam se također svidjeti…

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor