Lagana matematika 6, 1. dio, radna bilježnica

radna bilježnica namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja za 6. razred


Cijena: 9,00  Cijena bez PDV-a: 8,57  Iznos PDV-a: 0,43 

Radna bilježnica prati nastavni sadržaj udžbenika Matematika 6  autorskog tima Gordane Gojmerac Dekanić, Petra Radanovića i Sanje Varošanec. Poput udžbenika, i radna bilježnica podijeljena je na dva dijela, u svakom su dijelu tri nastavne cjeline.

Svaka nastavna cjelina podijeljena je na određen broj nastavnih lekcija. U svakoj od nastavnih lekcija nalazi se desetak zadataka s nekoliko podzadataka. U svakoj novoj vrsti zadataka riješen je prvi primjer kako bi učenike podsjetio na postupak rješavanja i olakšao i daljnje rješavanje. U nastavnim lekcijama zadatci su pažljivo birani, redoslijed zadataka je logičan i prati osnovno načelo nastave, od lakšeg prema težem.

Radna bilježnica je grafički oblikovana tako da su zadatci pisani uvećanim fontom, s dovoljno mjesta za učeničko rješavanje. Rečenice su kratke i jednostavne, upute u zadatcima su jasne i precizne, a ključne riječi često su dodatno istaknute.

Posebnu vrijednost radnoj bilježnici daju originalni i kreativni zadatci, često s puno boja kako bi učenicima bili što zanimljiviji te kako bi što jasnije približili neki pojam ili metodu rješavanja. Korišteni su raznovrsni tipovi zadataka, osim klasičnih zadataka u kojima treba izračunati i zapisati rješenje, pregršt je zadataka sa spajanjem, zaokruživanjem, dopunjavanjem i bojenjem. Takvi maštoviti zadatci izuzetno su bitni u radu s učenicima koji imaju poteškoće pri savladavanju sadržaja jer ih dodatno motiviraju i olakšavaju učenje.

Drugi dio možete pregledati i naručiti ovdje.

Agencija za odgoj i obrazovanje uvrstila je radnu bilježnicu u Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala odlukom od 23. travnja 2021. g.

 

Šifra11779
ISBN978-953-197-779-1
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica156
Artikl je u kataloguAZOO-a
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)99999156
Godina izdanja2021.
Godina prvog izdanja2021.
Težina400 g
Dimenzije20 × 28 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor