Kategorije:

Od suradnje do partnerstva obitelji, odgojno-obrazovne ustanove i zajednice


Cijena: 100.00kn Cijena bez PDV-a: 95.24kn Iznos PDV-a: 4.76kn
Šifra13673
ISBN978-953-197-673-2
Edicija1.
Osnovni broj stranica168
Godina edicije2014.
Godina prve edicije2014.
Težina300 g
Dimenzije (DxŠxV)24 × 17 cm

Autoričino dugogodišnje profesionalno bavljenje pitanjem partnerstva obitelji i odgojno-obrazovne ustanove na teorijskoj i praktičnoj razini, bio je razlog zbog kojeg se upustila u istraživanje partnerstva tih dvaju, za djecu, ali i odrasle, najvažnijih mikrosustava.

U sedam poglavlja ove knjige autorica razmatra obitelji i odgojno-obrazovne ustanove s njihovim specifičnostima i resursima koje imaju, a koje mogu (trebaju) staviti u funkciju izgradnje, održavanja i unaprjeđivanja kvalitetnih partnerskih odnosa. Temeljna misao – vodilja bila je osvješćivanje važnosti boljeg razumijevanja partnera u odnosu, komunikacijskih procesa koji se među njima odvijaju, često neiskorištenih potencijala s kojima raspolažu i krajnje dobrobiti koju od kvalitetnog partnerstva imaju svi – i djeca i odrasli.

Vjerujemo da će čitatelji (profesionalci, roditelji, studenti) u ovoj knjizi naići na niz “iskrica” koje će ih potaknuti na promišljanje i asertivnije djelovanje s ciljem izgradnje kvalitetnijeg partnerstva u svojim privatnim i profesionalnim životima.

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor