Osnove elektrotehnike 2, udžbenik

za 2. razred srednjih strukovnih škola (2. dio za dvogodišnje učenje)


Cijena: 25,00  Cijena bez PDV-a: 23,81  Iznos PDV-a: 1,19 

Sadržaj udžbenika u cijelosti je rađen prema okvirnom nastavnom planu i programu predmeta Osnove elektrotehnike za drugi razred za zanimanje tehničar za elektroniku. Udžbenik se može koristiti i u drugim zanimanjima u kojima se obrađuju sadržaji obrađeni u udžbeniku, u četverogodišnjim, kao i u trogodišnjim zanimanjima.

Za savladavanje sadržaja obrađenih u udžbeniku potrebno je predznanje iz predmeta Osnove elektrotehnike za prvi razred pa je ova knjiga nastavak prethodnog udžbenika Osnove elektrotehnike 1.

Udžbenik je koncipiran tako da se vizualno približe strogi i složeni znanstveni zahtjevi u opisivanju pojava i elementarnih matematičkih proračuna.

Zbog složenog nastavnog sadržaja cjelokupno je nastavno gradivo u udžbeniku složeno u sedam tematskih cjelina, a zatim je svaka cjelina podijeljena na manje podcjeline.

Gradivo je popraćeno opisom pokusa, a riješeni primjeri služe za ilustraciju iznesenog gradiva. Čestim ukazivanjem na primjenu nastojalo se u što većoj mjeri uspostaviti vezu s praktičnom primjenom fizikalnih zakona i pojava. Pritom se koristilo mjerne jedinice Međunarodnog sustava mjernih jedinica, skraćeno SI.

Udžbenik u cijelosti daje dobre osnove, ali omogućuje i daljnju nadogradnju znanja i vještina u području elektrotehnike.

 

Šifra12308
ISBN978-953-197-308-3
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica262
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6689
Šifra iz kataloga MZO-a4453
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6689
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
Težina440 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor