Elektronika 1, radna bilježnica

za 2. razred srednjih strukovnih škola (1. dio za dvogodišnje učenje)


Cijena: 16,00  Cijena bez PDV-a: 15,24  Iznos PDV-a: 0,76 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih odobrila je korištenje ove radne bilježnice i uvrstila je u Popis drugih obrazovnih materijala rješenjem od 3. lipnja 2019. Pisana je prema strukovnom kurikulu iz 2017. g.


Radna bilježnica u cijelosti je pisana prema novom kurikulu predmeta Elektronika za drugi razred srednjih strukovnih škola, za zanimanje tehničar za elektroniku. Može se koristiti i u drugim zanimanjima u području elektrotehnike u kojima se obrađuju isti sadržaji.

Ona čini cjelinu s udžbenikom Elektronika 1 i njezin sadržaj slijedi redoslijed poglavlja iz udžbenika, čime je olakšano snalaženje. Rješavajući postavljena pitanja i probleme, utvrdit ćete svoje znanje, a na sva postavljena pitanja odgovore možete naći u udžbeniku.

U radnoj bilježnici nalaze se sljedeći tipovi pitanja:
• odgovorite na postavljeno pitanje
• nadopunite rečenice riječima koje nedostaju
• samostalno nacrtajte tražene električne sheme i dijagrame
• riješite postavljene zadatke.

U radnoj su bilježnici dani i praktični zadatci za laboratorijske vježbe u svrhu praktične primjene teorijskog znanja, a kod mnogih se traži i vaše objašnjenje rezultata mjerenja i postupaka.

Pokušajte razumjeti bit zadatka jer će vaše znanje samo tako biti potpuno. Vaše i naše zadovoljstvo postignutim uspjehom bit će veliko.

 

Šifra12345
ISBN978-953-197-345-8
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica104
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)981105
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2019.
Težina245 g
Dimenzije28 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor