Elektrotehnika 2, udžbenik sa zbirkom zadataka

i multimedijskim sadržajem za 2. razred trogodišnjih strukovnih škola (JMO)


Cijena: 25,00  Cijena bez PDV-a: 23,81  Iznos PDV-a: 1,19 

Udžbenik je namijenjen učenicima 2. razreda trogodišnjih strukovnih škola čija obrazovna djelatnost pripada elektrotehničkom obrazovnom području. Sadržaj udžbenika u cijelosti pokriva program zanimanja autoelektričar (nastava 2 sata tjedno) i elektroničar-mehaničar (nastava 3 sata tjedno). Za zanimanja elektromehaničar i elektroinstalater (nastava 3 sata tjedno) program pokrivaju prva tri poglavlja udžbenika.

Preporučujemo ga i svim ostalim tehničkim zanimanjima koja izučavaju pojedine sadržaje iz područja elektrotehnike. Nadovezuje se na udžbenik Elektrotehnika 1 i s njim predstavlja zaokruženu cjelinu. Prvim je udžbenikom “probijen led” novim pristupom pisanju udžbenika za stručne predmete. Uvedeni su novi metodičko-didaktički standardi. Letvica je visoko podignuta. Shvaćeno je to kao cilj, putokaz, ali istovremeno i izazov. Zasjale su boje, pokrenule su se slike, sve je oživjelo. Udžbenici nude učenicima novu elektrotehniku, elektrotehniku riječi, crteža i animacija. Učenici žele svoj predmet čuti, vidjeti, ostvariti kontakt s njim, zbližiti se i tako ga zavoljeti. Pišući ovaj udžbenik za učenike, mislilo se i na njihove nastavnike. Kako bi ih se oslobodilo rutinskih poslova oko pripremanja nastave, kako bi razbuktali svoju maštu i pokazali svoju kreativnost, udžbenik je obogaćen raznolikim nastavnim materijalima i animacijama elektrotehničkih pokusa u elektroničkom obliku.

Udžbenik je podijeljen u četiri tematske cjeline koje su popraćene nizom riješenih primjera. Na kraju svake tematske cjeline su pitanja i zadatci za provjeru znanja. Sve tematske cjeline u potpunosti slijede plan i program koji je propisalo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

Dodatak udžbeniku je radna bilježnica koja služi za kvalitetnije usvajanje nastavnih sadržaja

 

Šifra52059
ISBN978-953-250-059-2
Izdanje4
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica160
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a2113
Šifra iz kataloga MZO-a1300
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)2113
Godina izdanja2016.
Težina330 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor