Lagana matematika 5, 2. dio, radna bilježnica

radna bilježnica namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja za 5. razred osnovne škole


Cijena: 7,57  (57,04 kn) Cijena bez PDV-a: 7,21  (54,32 kn) Iznos PDV-a: 0,36  (2,71 kn)

Radna bilježnica Lagana matematika 5, 2. dio s jednostavnim zadatcima, obrazovni je materijal namijenjen učenicima s primjerenim oblikom školovanja koji prati sadržaj radne bilježnice i udžbenika Matematika 5, autora G Gojmerac Dekanić, P. Radanović i S. Varošanec. Radna bilježnica je podijeljena u dva dijela te na ukupno sedam nastavnih cjelina, četiri u prvom i tri u drugom dijelu. Zadatci svake cjeline podijeljeni su na više podskupina nego u radnoj bilježnici Matematika 5 omogucavajući tako učenicima s teškocama da pronađu što više tipova zadataka u kojima će biti uspješni te tako što bolje ovladati  matematičkim znanjima.

U radnoj bilježnici nailazimo na zadatke nadopunjavanja, povezivanja, zaokruživanja, ispunjavanja tablica te samostalnog zaključivanja i davanja punog odgovora. Prilikom prelaska na novi tip iii vrstu zadataka početni je primjer riješen ili je dan primjer odgovora. Raznovrsnost u težini zadataka omogućit će nastavnicima da imaju što bolji uvid u trenutnu razinu znanja učenika s teškoćama te određivanju područja na kojima je još potrebno raditi.

Radna bilježnica je vrlo pregledna, sistematično posložena te je rađena sa stručnim promišljanjem o svakom zadatku.

Agencija za odgoj i obrazovanje uvrstila je radnu bilježnicu u Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala odlukom od 23. travnja 2021. g.

 

Šifra11409
ISBN978-953-197-409-7
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica156
Artikl je u kataloguAZOO-a
Godina izdanja2021.
Godina prvog izdanja2021.
Težina340.76 g
Dimenzije20 × 28 mm
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor