Matematika 2, 1. dio, udžbenik

za 2. razred gimnazija i strukovnih škola (3, 4 ili 5 sati nastave tjedno)


Cijena: 19,00  Cijena bez PDV-a: 18,10  Iznos PDV-a: 0,90 

Ovaj je udžbenik prvi dio kompleta koji se sastoji od dvije tiskane knjige i elektroničkog dijela. Ulazak u novo, digitalno doba značajno je utjecao na oblikovanje novih udžbenika pa su promjene u ovom izdanju i sadržajne i konceptualne. Naglasak je na ishodima učenja i učenikovim kompetencijama. Tiskani dijelovi udžbenika dovoljni su za samostalno svladavanje i uvježbavanje predviđenih sadržaja. Odabir zadataka za vježbu svaki nastavnik može prilagoditi situaciji u svom razredu, a i svaki učenik pronaći će u udžbenicima dovoljan broj zadataka koji odgovaraju njegovim sposobnostima. Osnovno gradivo nadopunjeno je raznovrsnim dodatcima s ciljem motiviranja učenika koji žele upotpuniti ili produbiti svoje znanje. Nova izdanja uključuju i elektroničke dijelove koji sadrže cjelokupni materijal iz tiskanih izdanja, ali i još mnogo dodataka koje omogućuje digitalna tehnologija. Cilj tih sadržaja je razrada, objašnjenja i individualizacija svega onoga što je dano u temeljnom dijelu udžbenika.

Drugi dio udžbenika možete pregledati i naručiti ovdje.

Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristupni kôd moguće je kupiti i pojedinačno ovdje.

Na portalu za nastavnike Elematika postoji i nadogradnja ovim udžbenicima, namijenjena samo nastavnicima, a predstavlja integralni dio ukupne cjeline.

 

Šifra12791
ISBN978-953-197-791-3
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica230
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6677
Šifra iz kataloga MZO-a4446
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6677
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
Težina410 g
Dimenzije20 × 24 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor