Kategorije:

Matematika 3, udžbenik

za 3. razred strukovnih škola (2 sata nastave tjedno)


Cijena: 21,50  Cijena bez PDV-a: 20,48  Iznos PDV-a: 1,02 

Udžbenik je dio udžbeničkog kompleta koji se sastoji od tiskane knjige i elektroničkog dijela. Sadrži dovoljan broj dobro odabranih riješenih primjera i metodički odlično složenih što učenicima omogućava da postupno i na kvalitetan način usvoje gradivo. Na kraju svakog poglavlja je dan veliki broj zadataka za samostalnu vježbu (zbirka zadataka u sklopu udžbenika) uz dana rješenja na kraju knjige. Dio udžbenika su i pisani ispiti kojima se može provjeriti stečeno znanje. Udžbenik je pisan jasno i matematički precizno. Posebnu vrijednost udžbeniku daju brojni primjeri u kojima se povezuje matematika s drugim znanostima kao i sa svakodnevnim životom. Na taj način se učenicima omogućava povezivanje matematike s primjenom te će tako učenici lakše i cjelovitije savladati gradivo. Autorica povezuje novo gradivo s gradivom usvojenim u prethodnim razredima gdje god je to moguće, uvodi novo gradivo kroz motivacijske primjere te vodi računa o tome da se u istinitost važnih matematičkih rezultata čitatelj može uvjeriti dokazom. Važan dio udžbenika su zadatci za samostalni rad učenika dani na kraju svakog poglavlja. Oni su dobro odabrani i dani u dovoljnom broju kako bi učenik mogao kvalitetno usvojiti novo gradivo.

Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristupni kôd moguće je kupiti i pojedinačno ovdje.

Na portalu za nastavnike Elematika postoji i nadogradnja ovim udžbenicima, namijenjena samo nastavnicima, a predstavlja integralni dio ukupne cjeline.

 

Šifra12098
ISBN978-953-197-098-3
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica166
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6679
Šifra iz kataloga MZO-a4447
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6679
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
Težina330 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor