Matematika 3, udžbenik

za 3. razred gimnazija i strukovnih škola (3 ili 4 sata nastave tjedno)


Cijena: 26,50  Cijena bez PDV-a: 25,24  Iznos PDV-a: 1,26 

Udžbenik je dio udžbeničkog kompleta koji se sastoji od tiskane knjige i elektroničkog dijela. Sadrži brojne odabrane riješene primjere koji su metodički odlično složeni kako bi učenici gradivo postupno mogli usvojiti gradivo s lakoćom. Uz to je, na kraju svakog poglavlja, dan veliki broj zadataka za samostalnu vježbu (zbirka zadataka u sklopu udžbenika) uz dana rješenja na kraju knjige. Dio udžbenika su i pisani ispiti kojima se može provjeriti stečeno znanje. Istovjetan udžbenik je pisan zajednički za program s tri i četiri sata nastave tjedno, jer su razlikovni ishodi u programu s 4 sata obavezni dok su u programu s 3 sata tjedno to ishodi koji pripadaju proširenom sadržaju. Stoga će se u onim obrazovnim programima gdje se nastava matematike odvija kroz 4 sata tjedno za ostvarenje svih ishoda iz kurikula obraditi svi sadržaji ovog udžbenika, dok će u obrazovnim programima s 3 sata tjedno dio sadržaja ovog udžbenika imati ulogu proširenog sadržaja.

Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristupni kôd moguće je kupiti i pojedinačno ovdje.

Na portalu za nastavnike Elematika postoji i nadogradnja ovim udžbenicima, namijenjena samo nastavnicima, a predstavlja integralni dio ukupne cjeline.

 

Šifra12094
ISBN978-953-197-094-5
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica296
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6680
Šifra iz kataloga MZO-a4448
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6680
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
Težina510 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor