Matematika 6 plus

priručnik za dodatnu nastavu matematike u 6. razredu osnovne škole


Cijena: 15,79  Cijena bez PDV-a: 15,04  Iznos PDV-a: 0,75 

Ova je knjiga namijenjena učenicima šestih razreda osnovne škole koji žele dopuniti i proširiti svoje matematičko znanje stečeno na satovima redovite nastave.

Priručnik služi kao zbirka zadataka za izbornu i dodatnu nastavu, posebno onim učenicima koji se samostalno ili uz pomoć nastavnika pripremaju za matematička natjecanja.

Također, za nastavnike matematike ovaj je priručnik koristan za pripremanje satova izborne i dodatne nastave, a koristit će i starijim učenicima koji žele ponoviti i utvrditi svoja znanja.

Knjiga je podijeljena u osam poglavlja koja prate plan i program matematike u 6. razredu - svako počinje ponavljanjem osnovnih pojmova s redovite nastave te se gradivo proširuje i upotpunjuje novim pojmovima i poučcima.

U svakoj je cjelini riješeno nekoliko karakterističnih primjera i zatim slijede zadatci za samostalno rješavanje. Većina poglavlja završava cjelinom Složeni zadatci u kojoj su riješeni zadatci s ranijih natjecanja. Sva se rješenja nalaze na kraju knjige.

Priručnik Matematika 6 plus napisan je prema novom kurikulu.

 


Agencija za odgoj i obrazovanje uvrstila je priručnik u Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala odlukom od 26. studenog 2020. g. 

 

Šifra11498
ISBN978-953-197-498-1
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica330
Artikl je u kataloguAZOO-a
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
Težina680 g
Dimenzije24 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF

Možda će vam se također svidjeti…

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor