Osnove digitalne elektronike, radna bilježnica

za 2. razred srednjih strukovnih škola (1. dio za dvogodišnje učenje)


Cijena: 116,00kn (15,40 €) Cijena bez PDV-a: 110,48kn (14,66 €) Iznos PDV-a: 5,52kn (0,73 €)
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih odobrila je korištenje ove radne bilježnice i uvrstila je u Popis drugih obrazovnih materijala rješenjem od 3. lipnja 2019. Pisana je prema strukovnom kurikulu iz 2017. g.


Radna bilježnica u cijelosti je pisana prema novom kurikulu predmeta Osnove digitalne elektrotehnike za drugi razred srednjih strukovnih škola, za zanimanje tehničar za elektroniku. Može se koristiti i u drugim zanimanjima u području elektrotehnike i računalstva u kojima se obrađuju isti sadržaji.

Radna bilježnica čini cjelinu s udžbenikom Osnove digitalne elektronike i slijedi redoslijed poglavlja iz udžbenika, čime je olakšano snalaženje. U udžbeniku je moguće pronaći odgovore na sva postavljena pitanja. U njoj se nalaze različiti tipovi pitanja u kojima će se tražiti da:
• odgovore na postavljeno pitanje
• nadopune rečenice riječima koje nedostaju
• zaokruže jedan ili više od ponuđenih odgovora
• nacrtaju dijagrame ili crteže koji opisuju neku pojavu ili nadopunite postojeće
• nadopune postojeće sheme električnog strujnog kruga dijelovima koji su izostavljeni
• samostalno nacrtaju tražene električne sheme.

U radnoj se bilježnici nalaze i praktični zadatci za laboratorijske vježbe u svrhu praktične primjene teorijskog znanja. Osim toga, svaki nastavnik može izabrati način izvođenja vježbi prema raspoloživoj opremi i broju sati predviđenom za vježbe. Laboratorijske vježbe moguće je izabrati prema složenosti zadataka, s obzirom na predznanje učenika. Isto tako, moguće je odabrati i zadatke za naprednije učenike.

Potrudite se, posvetite se svakom zadatku i pokušajte razumjeti njegovu bit. Samo tako ćete na najbolji način upotpuniti znanje i biti zadovoljni postignutim uspjehom.

 

Šifra12349
ISBN978-953-197-349-6
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica138
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)981107
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2019.
Težina315 g
Dimenzije28 × 20 cm
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor